Home – Vakantiewoning in Portugal

Vakantiewoning in Portugal

Casa Ospelia in Casfreires is inmiddels door velen, waaronder Zoover, bestempeld als aanrader. Vanuit het gestreste en gehaaste Nederland naar Casfreires is een verademing. Een balletje slaan op de tennisbaan of een wandeling maken door de kleine dorpjes en genieten van de stilte.

Deze vakantiewoning in Portugal is van alle gemakken voorzien en biedt veel privacy. Het vakantiehuis biedt o.a. een ruime keuken, espressoapparaat, tafeltennis tafel, BBQ, schoon beddengoed en handdoeken, mountainbikes, wasmachine, gemeenschappelijke tennisbaan en veel privacy.

Er is een ruim en schoon zoutwater zwembad met eigen terras waar u kunt genieten van rust en veel privacy. Kiest u voor het strand dan rijdt u in een uur naar Aveiro. Daar vindt u mooie brede stranden met leuke winkeltjes, maar de stad zelf heeft ook een modern winkelcentrum.

Uitstekende bestemming voor de portliefhebber natuurlijk, maar ook om Portugal en haar oudste stad te leren kennen. Porto ligt op ca. 1 uur rijden en is een stad die je historische gebouwen en port-cultuur biedt. De smalle steegjes rond de kathedraal zijn een lust voor het oog.

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook